Home » Smartphone VR bril » VR Shinecon 2.0 VR Bril
Aanbieding!

VR Shinecon 2.0 VR Bril

39,95

✓ Gratis verzending ✓ Snelle levering

Uitverkocht

Beschrijving

VR Shinecon 2.0

De VR Shinecon 2.0 Virtual Reality Bril is een prachtige VR bril voor je Smartphone. De bril is te gebruiken in combinatie met Smartphones van 4.0 tot 6.0 inch (zowel iOS als Android). Met de mini klem in de binnenkant van de bril zorg je ervoor dat je telefoon altijd stevig vast zit en je beeld verdeling altijd perfect kloppend is (50% links en 50% rechts). De rand waar de bril aansluit op je gezicht is de VR Shinecon 2.0 bril voorzien van een comfortabel gezichtskussen, waardoor je echt afgesloten bent van de buitenwereld. Dit zorgt ervoor dat je zonder problemen heerlijk kunt Gamen en Video’s kunt bekijken, met een emersed Virtual Reality ervaring.

Let op: zonder originele verpakking

De verstelbare banden van de bril zorgen ervoor dat de bril altijd goed aansluit en comfortabel zit. De combinatie tussen het lage gewicht, de verstelbare banden en het gezichts kussens geven de bril een uitstekend draagcomfort. Reactie van gebruikers: “het lijkt alsof je eigenlijk geen vr bril op hebt”!

De verstelbare Lenzen

De VR Shinecon 2.0 is voorzien verstelbare lenzen, dit zorgt ervoor dat je altijd scherp beeld zult ervaren. De lenzen zijn zowel in de breedte als in de diepte in te stellen. De diepte (scherpte) is bij dit model per lens in te stellen. Dit zorgt dus voor haarscherp beeld voor elke gebruiker, wat uiteindelijk resulteert in een “prettigere” ervaring. Kortom ben je van plan regelmatig een VR bril te gaan gebruiken? Dan zijn verstelbare lenzen een must. Zeker als je de vergelijkt met een bril zonder verstelbare lenzen, dan is het beeld dat je via de VR Shinecon 2.0 bekijkt gewoon veel scherper!

Augmented Reality met de VR Shinecon 2.0

Aan de voorkant van de VR Shinecon 2.0 zit een klepje waarmee je de camera van je smartphone zichtbaar kunt maken en dus Augmented Reality (AR) kunt gebruiken. AR wordt steeds vaker gebruikt, met andere woorden er komen steeds meer Apps met AR functionaliteit waardoor je klaar bent voor de toekomst.

Kwaliteit van de VR Shinecon 2.0

De kwaliteit van deze VR Shinecon 2.0 is sterk verbeterd met de vorige versies en is momenteel te vergelijken met bijvoorbeeld producten van Samsung, dit betekend dezelfde en misschien wel een betere kwaliteit met een scherpere prijs. Vooral de solide draaiknoppen waar alles goed mee in te stellen is, is hij de beste in zijn klasse, zeker voor deze prijs!

Eigenschappen

Merk: Shinecon
Model: 2.0
Smartphone beeldscherm: 4.0 tot 6.0 inch
Geschikt voor: iOs en Android
Maat: 190 x 130 x 90mm
Gewicht: 327 gram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “VR Shinecon 2.0 VR Bril” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *