Omschrijving

Het grote nadeel van de Gear VR is dat deze maar met een beperkt aantal telefoons van Samsung werkt. Aan de andere kant is het mooie ook dat het allemaal naadloos werkt! Zo heb je bediening aan de zijkant van je VR bril zodat je niet steeds je bril hoeft af te zetten. De Gear VR werkt met de Galaxy S6, S6 edge, S6 edge+ en Galaxy S7, S7 edge. Het enige wat je hoeft te doen is je telefoon in de Gear VR plaatsen en je bevindt je direct in een andere wereld! Deze Virtual Reality bril is in samenwerking met Oculus ontworpen en dat kun je merken. De bril zit zeer comfortabel en heeft voldoende instellingen om alles perfect in te stellen. Daarnaast is er ook een grote hoeveelheid content beschikbaar voor dit model, waardoor de echt enorm veel plezier met deze bril kunt beleven.

Verder

Ben je opzoek naar een hoge kwaliteit vr bril en heb je toevallig een van de bovengenoemde telefoons? Dan is dit model echt precies waar je naar opzoek bent, hij is wat aan de prijs maar daar krijg je ook echt een stuk kwaliteit hardware (en software) voor terug.

Website fabrikant: http://www.samsung.com/global/galaxy/gear-vr/

Review Samsung Gear VR

Samsung Gear VR - VR Bril

Versie 1 €79,-

Bestellen
Versie 2 €99,-

Bestellen

Voordelen

Ben je in het bezit van een van de bovengenoemde telefoons dan werkt te telefoon perfect! Prachtige apps en vr games beschikbaar vanuit Samsung en Oculus. Alles is perfect af te stellen door de draaiknop boven op de bril.

Nadelen

Hoge prijs. Alleen geschikt voor een aantal telefoons van Samsung, waardoor de bril helaas totaal niet universeel te gebruiken is. Zelfs andere modellen van Samsung zoals de S4 werken gewoon niet in deze bril.