Virtual Reality Eindhoven

Eindhoven houdt zich al tientallen jaren bezig met innovatie. Zo begon het onder andere met Philips die de gloeilamp ontwikkelde. Maar sinds korte tijd zijn er verschillende Eindhovense ondernemingen zich steeds meer bezig houden met Virtual Reality. Wij zijn een van die Eindhovense bedrijven, maar wij zijn niet de enigste!

Virtual Reality Center

In Eindhoven bevinden zich twee virtual reality centers, een daarvan is nog in aanbouw (Effenaar virtual reality center). Het tweede center bevind zich op Strijp-s (voormalig Philips gebied), heet Enversed en is sinds 2016 geopend. De twee locaties hebben bedrijfstechnisch niets met elkaar te maken, wat ze wel gemeen hebben is dat je kunt ervaren wat virtual reality inhoudt. Je kunt gebruik maken hoge kwaliteit vr brillen dragen en te ervaren waar virtual reality tot in staat is. Echt een aanrader!

VR brillen laten bedrukken Eindhoven

Ben je opzoek naar een prachtig relatiegeschenk of wil je vr brillen laten bedrukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We hebben voor verschillende partijen vr brillen bedrukt, deze brillen worden op dit moment nog steeds gebruikt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ontwikkeling van software, games en experiences

Doordat Eindhoven zich de afgelopen decennia zich met name op techniek heeft gericht, zie je veel technische bedrijven die zich bezig houden met de ontwikkeling van software, apps en games. Een aantal van deze bedrijven hebben zijn vanaf de start van virtual reality (kickstarter Oculus Rift) bezig gehouden met virtual reality en augmented reality. Zij hebben ze zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot profesionele bedrijven die niets anders doen dan content ontwikkelen voor de virtual reality markt. Wil je meer weten over de mogelijheden? Neem dan contact met ons op!

Kortom het begrip Virtual Reality Eindhoven is er eentje die je niet snel zult vergeten. De mogelijkheden zijn eindeloos, of je nou vr wil ervaren of iets wil laten ontwikkelen? Dan kun je voor een professionele oplossing altijd in Eindhoven terecht!