Virtual reality hoeft niet altijd enorm prijzig te zijn. Met een smartphone VR bril maak je op een relatief goedkope manier kennis met virtual reality zonder dat het honderden euro’s kost. Het mooie hiervan is dat het er ook nog echt goed uit ziet, dus met ruim voldoende kwaliteit om je echt in een andere wereld te wanen. Let op afhankelijk van de kwaliteit van uw smartphone! Hoe beter het scherm en de processor van je smartphone des te beter de kwaliteit die je zult ervaren! Daarnaast is het belangrijk dat je controleert of de smartphone past in de VR bril. Dit controleer je heel gemakkelijk door de inch maat van je smartphone te controleren en deze te vergelijken met de omschrijving van de VR bril.

De modellen lopen van de eenvoudige maar beroemde Google Cardboard, gemaakt van karton. Tot de hogere kwaliteit brillen zoals de VR Shinecon 2.0 en de Samsung Gear VR, die uitermate geschikt zijn wanneer je van plan bent de bril wat vaker te gaan gebruiken. Zeker de VR Shinecon 2.0 is een zeer luxe model tegen een zeer scherpe prijs (€39,95) en heeft zelfs verstelbare lenzen waardoor het beeld altijd scherp is.

Heeft u vragen, opmerkingen of wil u graag geadviseerd worden bij uw aankoop? Neem dan even per mail contact met ons op.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.