Home » Uncategorized » HTC Vive Cosmos Elite

HTC Vive Cosmos Elite

799,00

✓ Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Koop nu bij Decathlon

Artikelnummer: 0a0d5827acc8 Categorie:

Beschrijving

De HTC VIVE Cosmos Elite is een geavanceerde VR bril die je met een gaming pc gebruikt. Koppel de Cosmos Elite aan je computer of laptop met minimaal een NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart en ga aan de slag in de virtuele wereld. Het trackingsysteem ondersteunt 6 degrees of freedom, zodat de Cosmos Elite al je bewegingen, ook als je springt en snel om je heen draait, nauwkeurig meet en registreert. Met de ingebouwde speakers heb je geen headset nodig om geluid te krijgen uit de bril. De bril zelf klap je door het nieuwe kantelsysteem eenvoudig omhoog wanneer je de bril niet gebruikt. Wel zo handig als je iets aan de kant wil leggen of iets wil pakken. Via de hoofdband verstel je de Cosmos Elite zo dat hij altijd goed zit op je hoofd. Ook de lenzen stel je in naar wens om altijd scherp beeld te hebben. Bovendien heb je met een beeld ververssnelheid van 90 hertz minder kans op motion sickness, waardoor je zonder problemen VR gamet.
Let op: gooi de verpakking niet weg. Die heb je nodig wanneer je de VR bril ter reparatie terug dient te sturen.

Systeemeisen
Om de HTC VIVE Cosmos Elite te gebruiken zijn de volgende systeemeisen voor je computer aanbevolen:
Videokaart: NVIDIA GTX 1060 / AMD Radeon RX 580
Processor: Intel i5-4590 / AMD FX 8350
Werkgeheugen: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10
Aansluitingen: DisplayPort 1.2, usb 3.0

Let op: De draadloze ontvanger voor VR brillen bevat niet de kabel om hem direct te kunnen koppelen met de HTC Vive Cosmos ELITE. Wel met de normale cosmos.

HTC Vive Cosmos Elite eigenschappen

Via het nieuwe uitklapsysteem klap je de Cosmos Elite omhoog wanneer je hem niet gebruikt, zo hoef je hem niet meer af te zetten.Het trackingsysteem ondersteunt 6 degrees of freedom, zodat je bewegingen nog nauwkeuriger registreren.Met een verstelbare hoofdband met draaiknop zet je de VR bril comfortabel en stevig op je hoofd.De VR bril heeft een pc of laptop met minimaal een NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart nodig om te functioneren.Deze VR bril werkt niet met een smartphone of een console.

Review score

De HTC Vive Cosmos Elite scoort gemiddeld een 8.1