Home » VR blog » Kwalitaria onthult virtual reality tour met TV kok René Pluijm

Kwalitaria onthult virtual reality tour met TV kok René Pluijm

Potentiële franchisenemers kunnen in april door middel van een door TV-kok René Pluijm geleide virtual reality tour kennismaken met de nieuwe Kwalitaria 4.0 pilotstore.

virtual reality rene pluijm kwalitaria

De virtual reality tour zal plaatsvinden tijdens franchisebeurs Onderneem ’t! die in april wordt gehouden. In de nieuwe Kwalitaria 4.0 staat volgens de snackbarformule smaak centraal en wordt er sterk gefocust op duurzaamheid. Zoveel mogelijk producten worden vers bereid met natuurlijke ingrediënten. Naast het assortiment is ook de inrichting vernieuwd. Volgens Kwalitaria blijven gasten namelijk graag langer zitten in een fijne en moderne omgeving.

“Als formule volgen we de laatste trends en ontwikkelingen in de markt”, zegt Petra van Zandwijk, manager werving franchisenemers. “Kwalitaria 4.0 bewijst dit. We trekken nieuw publiek aan en zorgen dat we relevant blijven voor onze huidige gasten. Wij willen voorop lopen zodat onze franchisenemers daarvan profiteren. Op de franchisebeurs ontmoeten we graag enthousiaste ondernemers die samen met ons verder willen groeien.” Franchisebeurs Onderneem ‘t! wordt op 6 en 7 april gehouden in Hoevelaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *