Home » Uncategorized » HTC Cosmos Elite zonder controllers en basisstations

HTC Cosmos Elite zonder controllers en basisstations

509,00

✓ Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Koop nu bij Decathlon

Artikelnummer: 2a7456563aa4 Categorie:

Beschrijving

Let op: de SteamVR tracking basisstations worden bij de HMD niet standaard meegeleverd. Die zijn wel nodig voor het gebruik van de VR bril. Bij de HTC Cosmos Elite worden de basisstations en controllers wel meegeleverd.

De HTC Cosmos Elite zonder controllers en basisstations is een geavanceerde bedrade VR bril die je met een gaming pc gebruikt. Deze headset is voorzien van een gezichtsplaat die externe tracking mogelijk maakt. Zo heb je meer flexibiliteit tijdens het gamen en volgt de VR bril jouw bewegingen door middel van camera’s. Koppel de Cosmos Elite HMD aan je computer of laptop met minimaal een NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart en ga aan de slag in de virtuele wereld. Het trackingsysteem ondersteunt 6 degrees of freedom, zodat de Cosmos Elite HMD al je bewegingen, ook als je springt en snel om je heen draait, nauwkeurig meet en registreert. Met de ingebouwde speakers heb je geen headset nodig om geluid te krijgen uit de bril. De bril zelf klap je door het nieuwe kantelsysteem eenvoudig omhoog wanneer je de bril niet gebruikt. Wel zo handig als je iets aan de kant wil leggen of iets wil pakken. Via de hoofdband verstel je de Cosmos Elite HMD zo dat hij altijd goed zit op je hoofd. Ook de lenzen stel je in naar wens om altijd scherp beeld te hebben. Bovendien heb je met een beeld ververssnelheid van 90 hertz minder kans op motion sickness, waardoor je zonder problemen VR gamet.
Let op: gooi de verpakking niet weg. Die heb je nodig wanneer je de VR bril ter reparatie terug dient te sturen.

Systeemeisen
Om de HTC VIVE Cosmos Elite HMD te gebruiken zijn de volgende systeemeisen voor je computer aanbevolen:
Videokaart: NVIDIA GTX 1060 / AMD Radeon RX 580
Processor: Intel i5-4590 / AMD FX 8350
Werkgeheugen: 8 GB
Besturingssysteem: Windows 10
Aansluitingen: DisplayPort 1.2, usb 3.0

HTC Cosmos Elite zonder controllers en basisstations eigenschappen

Door external tracking heb je meer flexibiliteit en vrijheid tijdens het gamen met de VR bril.Via het nieuwe uitklapsysteem klap je de Cosmos Elite HMD omhoog wanneer je hem niet gebruikt, zo zet je hem niet meer af.Het trackingsysteem ondersteunt 6 degrees of freedom, waarmee je bewegingen nog nauwkeuriger registreren.De VR bril heeft een pc of laptop met minimaal een NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart nodig om te functioneren.SteamVR tracking basisstations en controllers die nodig zijn om de bril te gebruiken, worden bij de HMD niet standaard meegeleverd, de HTC Cosmos Elite krijgt beide wel meegeleverd.

Review score

De HTC Cosmos Elite zonder controllers en basisstations scoort gemiddeld een 8.1