Home » Uncategorized » Meta Quest 2 256 GB + Oplaadstation + Elite Strap

Meta Quest 2 256 GB + Oplaadstation + Elite Strap

719,00

✓ Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Koop nu bij Decathlon

Artikelnummer: 6e5ec4062168 Categorie:

Beschrijving

Let op: door naamswijziging van Meta, kan het zijn dat je de omdoos van Oculus ontvangt. Maar geen zorgen, er zit geen verschil tussen de Meta en Oculus VR bril.

Laad je Meta Quest 2 en de controllers op en ga meteen aan de slag met je VR games. Speel virtual reality games comfortabel met de Meta Quest 2 met Elite Strap. Meta is de nieuwe naam, die Oculus vervangt en deze VR bril maakt deel uit van Facebook. Deze actieve bril gebruik je waar je maar wilt via de app van Meta. Zo betreed je de virtuele realiteit in je slaapkamer, de woonkamer of bij een vriend thuis. Dat ziet er realistisch uit op het scherm van deze VR bril, met een resolutie die bijna gelijk is aan 4K. Bovendien weegt deze Quest 2 ruim 10 procent minder dan zijn voorganger. Daardoor game je met meer comfort. Ook zit je niet vast aan kabels die jouw bewegingsmogelijkheden beperken. De camera’s op de VR bril scannen de omgeving, waardoor six degrees of freedom (SDOF) gecreëerd wordt. Zo worden jouw bewegingen nauwkeurig gevolgd door de bril. Deze techniek herkent wanneer je springt, draait of bukt en vertaalt dit op die manier naar de game die je speelt. Daarmee is jouw VR ervaring nog realistischer. Met de vernieuwde controllers heb je nog betere controle over de virtuele wereld dan met de Meta Quest. Op deze 256 gigabyte versie sla je gemiddeld zo’n 80 games op. Ook is deze VR bril voorzien van een siliconen cover, waardoor je huidirritaties voorkomt.

Let op: afhankelijk van het gebruik, gaat deze Meta Quest 2 op een volle batterijlading zo’n 2 tot 3 uur mee.
Let op: gooi de verpakking niet weg. Die heb je nodig wanneer je de VR bril ter reparatie terug dient te sturen.

Meta Quest 2 256 GB + Oplaadstation + Elite Strap eigenschappen

Door de oplaadbare batterijen in deze bundel en het charging dock laad je de Meta Quest 2 en controllers op en ga je meteen met een volle batterijlading aan de slag.Omdat deze head strap comfortabeler zit dan de originele hoofdband, draag jij de VR bril zonder klachten te krijgen van drukpunten.Met een resolutie van 3664 x 1920 pixels is het beeld van de Meta Quest 2 50% scherper dan het beeld van zijn voorganger.Omdat de batterij van de Quest 2 niet lang meegaat op een volle lading, raden wij de Elite Strap met batterij aan.

Review score

De Meta Quest 2 256 GB + Oplaadstation + Elite Strap scoort gemiddeld een 0