Home » Uncategorized » Meta Quest 2 256GB meer comfort pakket

Meta Quest 2 256GB meer comfort pakket

749,00

✓ Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Koop nu bij Decathlon

Artikelnummer: c83db3b59cee Categorie:

Beschrijving

Let op: Kies je hierboven voor de bundel met de game Resident Evil 4? Dan krijg je de game Resident Evil 4 VR gratis meegeleverd als voucher code. Ook ontvang je 60,- euro korting met de Resident Evil bundel, waardoor je voordeliger uit bent.

Speel virtual reality games met en zonder pc met het Meta Quest 2 256GB startpakket meer comfort pakket. Deze set bevat de Meta Quest 2 256GB, Meta Quest 2 Elite Strap, Meta Quest 2 Fit Pack en de Meta Quest 2 Travel Case. Meta is de nieuwe naam, die Oculus vervangt en deze VR bril maakt deel uit van Facebook. Plaats de VR bril comfortabeler op je hoofd met de Meta Quest 2 Elite Strap, die met een stevigere en beter verstelbare hoofdband meer comfort biedt. Samen met de Meta Quest 2 Fit Pack, krijg je geen last van nekspieren of drukpunten wanneer je de VR bril gebruikt. Ook neem je de Quest 2 mee onderweg in de Travel Case. Zo neem je de VR bril mee naar een vriend en game je overal. Deze actieve bril gebruik je waar je maar wilt via de app van Meta. Zo betreed je de virtuele realiteit in je slaapkamer, de woonkamer of bij een vriend thuis. Dat ziet er realistisch uit op het scherm van deze VR bril, met een resolutie die bijna gelijk is aan 4K. De camera’s op de VR bril scannen de omgeving, waardoor six degrees of freedom (SDOF) gecreëerd wordt. Zo worden jouw bewegingen nauwkeurig gevolgd door de bril. Deze techniek herkent wanneer je springt, draait of bukt en vertaalt dit op die manier naar de game die je speelt. Daarmee is jouw VR ervaring nog realistischer. Met de vernieuwde controllers heb je nog betere controle over de virtuele wereld dan met de Oculus Quest. Op deze 256 gigabyte versie sla je gemiddeld zo’n 80 games op.

Let op: zorg ervoor dat je de originele verpakking inclusief handleiding en kabels goed bewaart. Als je het product achteraf wil retourneren, krijg je alleen de volledige vergoeding van Meta als al deze onderdelen aanwezig zijn.

Meta Quest 2 256GB meer comfort pakket eigenschappen

Met dit pakket speel je met meer comfort met de Meta Quest 2, door de stevige hoofdband en dikkere gezichtskussens.Door een resolutie van 3664 x 1920 pixels is het beeld 50% scherper dan het beeld van zijn voorganger.Dankzij 256 gigabyte aan opslag sla je meer dan 80 games op en is de bril beter voorbereid op grotere games in de toekomst dan de 128 GB variant.Voor het gebruik van de VR bril in deze set, heb je een Facebook account nodig.

Review score

De Meta Quest 2 256GB meer comfort pakket scoort gemiddeld een 8.9