Home » Uncategorized » Meta Quest 2 128GB + Resident Evil 4 + Startpakket voor gebruik met pc

Meta Quest 2 128GB + Resident Evil 4 + Startpakket voor gebruik met pc

629,00

✓ Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Koop nu bij Decathlon

Artikelnummer: 654be6f27fa8 Categorie:

Beschrijving

Bij deze bundel krijg je gratis Beat Saber.

Speel Resident Evil 4 en andere VR games met en zonder pc met het Meta Quest 2 128GB startpakket voor gebruik met pc. Deze set bevat de Meta Quest 2 256GB, Meta Quest 2 Link cable, Meta Quest 2 Elite Strap en de Meta Quest 2 Fit Pack. Meta is de nieuwe naam, die Oculus vervangt en deze VR bril maakt deel uit van Facebook. Via de Meta Quest 2 Link cable koppel je deze bril aan je pc of laptop en speel je Meta Rift S games. Plaats de VR bril comfortabeler op je hoofd met de Meta Quest 2 Elite Strap, die met een stevigere en beter verstelbare hoofdband meer comfort biedt. Samen met de Meta Quest 2 Fit Pack, krijg je geen last van nekspieren of drukpunten wanneer je de VR bril gebruikt. Deze actieve bril gebruik je waar je maar wilt via de app van Meta. Zo betreed je de virtuele realiteit in je slaapkamer, de woonkamer of bij een vriend thuis. Dat ziet er realistisch uit op het scherm van deze VR bril, met een resolutie die bijna gelijk is aan 4K. De camera’s op de VR bril scannen de omgeving, waardoor six degrees of freedom (SDOF) gecreëerd wordt. Zo worden jouw bewegingen nauwkeurig gevolgd door de bril. Deze techniek herkent wanneer je springt, draait of bukt en vertaalt dit op die manier naar de game die je speelt. Daarmee is jouw VR ervaring nog realistischer. Met de vernieuwde controllers heb je nog betere controle over de virtuele wereld dan met de Meta Quest. Op deze 256 gigabyte versie sla je gemiddeld zo’n 80 games op.

Let op: zorg ervoor dat je de originele verpakking inclusief handleiding en kabels goed bewaart. Als je het product achteraf wil retourneren, krijg je alleen de volledige vergoeding van Meta als al deze onderdelen aanwezig zijn.

Meta Quest 2 128GB + Resident Evil 4 + Startpakket voor gebruik met pc eigenschappen

Met deze bundel haal je Resident Evil 4 VR en Beat Saber in huis.De VR bril in deze set heeft geen pc nodig om te werken, zodat je overal aan de gang gaat met deze bril.Door een resolutie van 3664 x 1920 pixels is het beeld 50% scherper dan het beeld van zijn voorganger.Om de Meta Quest 2 op pc te gebruiken moet je een krachtige laptop of desktop hebben met minimaal een GTX 1060 videokaart.Met deze VR bril met 128 gigabyte opslaggeheugen sla je minder games op dan met de 256 gigabyte variant.

Review score

De Meta Quest 2 128GB + Resident Evil 4 + Startpakket voor gebruik met pc scoort gemiddeld een 8.9