Home » Uncategorized » Meta Quest 2 256GB + Resident Evil 4 met Startpakket + Elite Strap met batterij

Meta Quest 2 256GB + Resident Evil 4 met Startpakket + Elite Strap met batterij

759,00

✓ Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Koop nu bij Decathlon

Artikelnummer: 82e543265215 Categorie:

Beschrijving

Bij deze bundel krijg je gratis Beat Saber.

Speel Resident Evil 4 langer en comfortabeler met de Meta Quest 2 256GB + Resident Evil 4 Startpakket met Elite Strap met batterij. Meta is de nieuwe naam, die Oculus vervangt en deze VR bril maakt deel uit van Facebook. Met de case neem je de Meta VR bril samen met de controllers overal mee naartoe. De head strap vervangt de hoofdband van de Meta VR bril. Omdat de Elite strap van stevige materialen gemaakt is en meer support biedt, zit de band beter om je hoofd. Zo is de band duurzamer en komt er minder speling op naarmate je de hoofdband vaker gebruikt. Ook is deze head strap voorzien van een batterij, waardoor de VR bril langer meegaat op de batterijlading. Zo geniet je langer draadloos van de virtuele wereld. Bovendien is de band verstelbaar met de draaiknop achterop, waardoor iedere gebruiker de strap op zijn hoofd afstelt. De case in deze bundel zorgt ervoor dat de VR bril veilig blijft tegen vallen, stoten en waterspatten.

Speel virtual reality games zonder dat je een pc nodig hebt met de lichtere Meta Quest 2. Deze actieve bril gebruik je waar je maar wilt via de app van Meta. Zo betreed je de virtuele realiteit in je slaapkamer, de woonkamer of bij een vriend thuis. Dat ziet er realistisch uit op het scherm van deze VR bril, met een resolutie die bijna gelijk is aan 4K. Bovendien weegt deze Quest 2 ruim 10 procent minder dan zijn voorganger. Daardoor game je met meer comfort. De six degrees of freedom techniek herkent wanneer je springt, draait of bukt en vertaalt dit op die manier naar de game die je speelt. Daarmee is jouw VR ervaring nog realistischer. Met de vernieuwde controllers heb je nog betere controle over de virtuele wereld dan met de Meta Quest. Op deze 128 gigabyte versie sla je gemiddeld zo’n 40 games op. Ook is deze VR bril voorzien van een siliconen cover, waardoor je huidirritaties voorkomt.

Meta Quest 2 256GB + Resident Evil 4 met Startpakket + Elite Strap met batterij eigenschappen

Met deze bundel haal je Resident Evil 4 VR en Beat Saber in huis.Door de oplaadbare batterijen in deze bundel en het charging dock laad je de Meta Quest 2 en controllers op en ga je meteen met een volle batterijlading aan de slag.De VR bril heeft geen pc nodig om te werken, zodat je overal aan de gang gaat met deze bril.De meegeleverde kabel is niet lang genoeg om Rift S games te spelen, daar heb je een Link Cable voor nodig die 5 meter lang is.Door de ingebouwde batterij is deze head strap zwaarder en daardoor wat minder comfortabel dan de head strap zonder batterij.

Review score

De Meta Quest 2 256GB + Resident Evil 4 met Startpakket + Elite Strap met batterij scoort gemiddeld een 8.9