Home » Uncategorized » Meta Quest 2 128GB + Elite strap

Meta Quest 2 128GB + Elite strap

449,00

✓ Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Koop nu bij Decathlon

Artikelnummer: 9c6db5071cfd Categorie:

Beschrijving

Met deze bundel draag je de Meta Quest 2 VR bril met de Elite strap voor comfortabele game sessies. De head strap vervangt de hoofdband van de Meta VR bril. Omdat de Elite strap van stevige materialen gemaakt is en meer support biedt, zit de band beter om je hoofd. Zo is de band duurzamer en komt er minder speling op naarmate je de hoofdband vaker gebruikt. Bovendien is de band verstelbaar met de draaiknop achterop, waardoor iedere gebruiker de strap op zijn hoofd afstelt.

Speel virtual reality games zonder dat je een pc nodig hebt met de lichtere Meta Quest 2. Deze actieve bril gebruik je waar je maar wilt via de app van Meta. Zo betreed je de virtuele realiteit in je slaapkamer, de woonkamer of bij een vriend thuis. Dat ziet er realistisch uit op het scherm van deze VR bril, met een resolutie die bijna gelijk is aan 4K. Bovendien weegt deze Quest 2 ruim 10 procent minder dan zijn voorganger. Daardoor game je met meer comfort. De six degrees of freedom techniek herkent wanneer je springt, draait of bukt en vertaalt dit op die manier naar de game die je speelt. Daarmee is jouw VR ervaring nog realistischer. Met de vernieuwde controllers heb je nog betere controle over de virtuele wereld dan met de Meta Quest. Op deze 128 gigabyte versie sla je gemiddeld zo’n 40 games op. Ook is deze VR bril voorzien van een siliconen cover, waardoor je huidirritaties voorkomt.

Meta Quest 2 128GB + Elite strap eigenschappen

Met deze bundel draag je de Meta Quest VR bril met de Elite strap voor een comfortabele game sessie.Door de stevige materialen is de head strap duurzamer en gaat die langer mee.Met een resolutie van 3664 x 1920 pixels is het beeld van de Meta Quest 2 50% scherper dan het beeld van zijn voorganger.De head strap heeft geen ingebouwde batterij voor de Meta Quest 2, Waardoor de VR bril geen verlengde batterijduur heeft.Voor het gebruik van de VR bril heb je een Facebook account nodig.

Review score

De Meta Quest 2 128GB + Elite strap scoort gemiddeld een 0