Home » Uncategorized » Meta Quest 2 128GB + Resident Evil 4 + Oplaadstation + Elite Strap

Meta Quest 2 128GB + Resident Evil 4 + Oplaadstation + Elite Strap

569,00

✓ Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Koop nu bij Decathlon

Artikelnummer: 989dfdd5b789 Categorie:

Beschrijving

Let op: door naamswijziging van Meta, kan het zijn dat je de omdoos van Oculus ontvangt. Maar geen zorgen, er zit geen verschil tussen de Meta en Oculus VR bril.

Laad je Meta Quest 2 en de controllers met deze bundel op en ga verder met Resident Evil 4. Speel virtual reality games zonder dat je een pc nodig hebt met de lichtere Meta Quest 2. Met de meegeleverde Elite Strap speel je de games nog comfortabeler. Meta is de nieuwe naam, die Oculus vervangt en deze VR bril maakt deel uit van Facebook. Deze actieve bril gebruik je waar je maar wilt via de app van Meta. Zo betreed je de virtuele realiteit in je slaapkamer, de woonkamer of bij een vriend thuis. Dat ziet er realistisch uit op het scherm van deze VR bril, met een resolutie die bijna gelijk is aan 4K. Bovendien weegt deze Quest 2 ruim 10 procent minder dan zijn voorganger. Daardoor game je met meer comfort. Ook zit je niet vast aan kabels die jouw bewegingsmogelijkheden beperken. De camera’s op de VR bril scannen de omgeving, waardoor six degrees of freedom (SDOF) gecreëerd wordt. Zo worden jouw bewegingen nauwkeurig gevolgd door de bril. Deze techniek herkent wanneer je springt, draait of bukt en vertaalt dit op die manier naar de game die je speelt. Daarmee is jouw VR ervaring nog realistischer. Met de vernieuwde controllers heb je nog betere controle over de virtuele wereld dan met de Meta Quest. Op deze 128 gigabyte versie sla je gemiddeld zo’n 40 games op. Ook is deze VR bril voorzien van een siliconen cover, waardoor je huidirritaties voorkomt.

Let op: afhankelijk van het gebruik, gaat deze Meta Quest 2 op een volle batterijlading zo’n 2 tot 3 uur mee.

Let op: gooi de verpakking niet weg. Die heb je nodig wanneer je de VR bril ter reparatie terug dient te sturen.

Meta Quest 2 128GB + Resident Evil 4 + Oplaadstation + Elite Strap eigenschappen

Door de oplaadbare batterijen in deze bundel en het charging dock laad je de Meta Quest 2 en controllers op en ga je meteen met een volle batterijlading aan de slag.De VR bril heeft geen pc nodig om te werken, zodat je overal aan de gang gaat met deze bril.Met een resolutie van 3664 x 1920 pixels is het beeld 50% scherper dan het beeld van zijn voorganger.Omdat de batterij van de Quest 2 niet lang meegaat op een volle lading en de hoofdband minder comfortabel zit, raden wij de Elite Strap met batterij aan.Met deze VR bril met 128 gigabyte opslaggeheugen sla je minder games op dan met de 256 gigabyte variant.

Review score

De Meta Quest 2 128GB + Resident Evil 4 + Oplaadstation + Elite Strap scoort gemiddeld een 0