Home » Uncategorized » Meta Quest 2 256GB

Meta Quest 2 256GB

549,00

✓ Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Koop nu bij Decathlon

Artikelnummer: 041a7e0addd8 Categorie:

Beschrijving

Let op: Kies je hierboven voor de bundel met de game Resident Evil 4? Dan krijg je de game Resident Evil 4 VR gratis meegeleverd als voucher code. Ook ontvang je 60,- euro korting met de Resident Evil bundel, waardoor je voordeliger uit bent.

Speel virtual reality games zonder dat je een pc nodig hebt met de lichtere Meta Quest 2. Meta is de nieuwe naam, die Oculus vervangt en deze VR bril maakt deel uit van Facebook. Deze actieve bril gebruik je waar je maar wilt via de app van Meta. Zo betreed je de virtuele realiteit in je slaapkamer, de woonkamer of bij een vriend thuis. Dat ziet er realistisch uit op het scherm van deze VR bril, met een resolutie die bijna gelijk is aan 4K. Bovendien weegt deze Quest 2 ruim 10 procent minder dan zijn voorganger. Daardoor game je met meer comfort. Ook zit je niet vast aan kabels die jouw bewegingsmogelijkheden beperken. De camera’s op de VR bril scannen de omgeving, waardoor six degrees of freedom (SDOF) gecreëerd wordt. Zo worden jouw bewegingen nauwkeurig gevolg door de bril. Deze techniek herkent wanneer je springt, draait of bukt en vertaalt dit op die manier naar de game die je speelt. Daarmee is jouw VR ervaring nog realistischer. Met de vernieuwde controllers heb je nog betere controle over de virtuele wereld dan met de Meta Quest. Op deze 256 gigabyte versie sla je gemiddeld zo’n 80 games op.

Let op: afhankelijk van het gebruik, gaat deze Meta Quest 2 op een volle batterijlading zo’n 2 tot 3 uur mee.

Let op: gooi de verpakking niet weg. Die heb je nodig wanneer je de VR bril ter reparatie terug dient te sturen.

Meta Quest 2 256GB eigenschappen

De VR bril heeft geen pc nodig om te werken, zodat je overal aan de gang gaat met deze bril.Met een resolutie van 3664 x 1920 pixels is het beeld 50% scherper dan het beeld van zijn voorganger.Met 256 gigabyte aan opslag sla je meer dan 80 games op en is de bril beter voorbereid op grotere games in de toekomst dan de 64 GB variant.De meegeleverde kabel is niet lang genoeg om Rift S games te spelen, daar heb je een Link Cable voor nodig die 5 meter lang is.Omdat de batterij van de Quest 2 niet lang meegaat op een volle lading en de hoofdband minder comfortabel zit, raden wij de Elite Strap met batterij aan.

Review score

De Meta Quest 2 256GB scoort gemiddeld een 8.9