Home » Uncategorized » Meta Quest 2 128 GB Startpakket voor meer comfort + Elite Strap met batterij

Meta Quest 2 128 GB Startpakket voor meer comfort + Elite Strap met batterij

719,00

✓ Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd

Koop nu bij Decathlon

Artikelnummer: 3190b03e3b9f Categorie:

Beschrijving

Met deze bundel draag je de Meta Quest 2 VR bril met de Elite strap + batterij en Fit pack voor lange en comfortabele game sessies. Meta is de nieuwe naam, die Oculus vervangt en deze VR bril maakt deel uit van Facebook. Met de case neem je de Meta VR bril samen met de controllers overal mee naartoe. De head strap vervangt de hoofdband van de Meta VR bril. Omdat de Elite strap van stevige materialen gemaakt is en meer support biedt, zit de band beter om je hoofd. Zo is de band duurzamer en komt er minder speling op naarmate je de hoofdband vaker gebruikt. Ook is deze head strap voorzien van een batterij, waardoor de VR bril langer meegaat op de batterijlading. Zo geniet je langer draadloos van de virtuele wereld. Bovendien is de band verstelbaar met de draaiknop achterop, waardoor iedere gebruiker de strap op zijn hoofd afstelt. De case in deze bundel zorgt ervoor dat de VR bril veilig blijft tegen vallen, stoten en waterspatten.

Speel virtual reality games zonder dat je een pc nodig hebt met de lichtere Meta Quest 2. Deze actieve bril gebruik je waar je maar wilt via de app van Meta. Zo betreed je de virtuele realiteit in je slaapkamer, de woonkamer of bij een vriend thuis. Dat ziet er realistisch uit op het scherm van deze VR bril, met een resolutie die bijna gelijk is aan 4K. Bovendien weegt deze Quest 2 ruim 10 procent minder dan zijn voorganger. Daardoor game je met meer comfort. De six degrees of freedom techniek herkent wanneer je springt, draait of bukt en vertaalt dit op die manier naar de game die je speelt. Daarmee is jouw VR ervaring nog realistischer. Met de vernieuwde controllers heb je nog betere controle over de virtuele wereld dan met de Meta Quest. Op deze 128 gigabyte versie sla je gemiddeld zo’n 40 games op. Ook is deze VR bril voorzien van een siliconen cover, waardoor je huidirritaties voorkomt.

Meta Quest 2 128 GB Startpakket voor meer comfort + Elite Strap met batterij eigenschappen

Met deze bundel gebruik je de Meta Quest 2 langer, comfortabeler en neem je hem overal mee naartoe.Omdat deze head strap comfortabeler zit dan de originele hoofdband, draag jij de VR bril zonder klachten te krijgen van drukpunten.Met een resolutie van 3664 x 1920 pixels is het beeld van de Meta Quest 2 50% scherper dan het beeld van zijn voorganger.Met deze VR bril met 128 gigabyte opslaggeheugen sla je minder games op dan met de 256 gigabyte variant.Door de ingebouwde batterij is deze head strap zwaarder en daardoor wat zwaarder is.

Review score

De Meta Quest 2 128 GB Startpakket voor meer comfort + Elite Strap met batterij scoort gemiddeld een 8.9